WORD OOK EEN KANDIDAAT MAGNEET

Ontdek hoe je onderscheidend wordt in jouw markt

Hoe je dit vertaalt naar een pakkende social campagne

Wat er nodig is om voldoende reacties te ontvangen

IconIconIcon

Ontdek de kansen voor jouw bedrijf tijdens een vrijblijvende videocall van 45 minuten

Image

OOK JOUW BEDRIJF HEEFT EEN VERLIEFDMAKEND VERHAAL

RUUD SCHOEN

RECRUITMENT MARKETING SPECIALIST

Iedere dag weer zetten jullie met veel plezier en passie de schouders eronder om dichterbij de bedrijfsdoelen te komen. Dat doe je met ambitie, passie en visie. En juist die zijn zo aanstekelijk voor kandidaten. Laat zien waar jullie voor staan en vertel het verhaal van je bedrijf want juist daar gaan kandidaten van aan en zorg je ervoor dat je de juiste kandidaten aantrekt. Ook jouw bedrijf heeft een mooi werkgeversverhaal en verdient het om verteld te worden.

Speeddate aanvragen
DE KRACHT VAN
ONDERSCHEID

In een arbeidsmarkt met een stortvloed aan vacatures die allemaal hetzelfde zeggen is het lastig kiezen voor kandidaten. Zorg er daarom voor dat er wat te kiezen valt voor kandidaten, want alleen dan zullen ze ook sneller voor jou kiezen. Daarom is onderscheidend vermogen super belangrijk. En dat doe je door jouw werkgeversverhaal te vertellen. Vertel over de ambities, passie en dromen. Want daar raken kandidaten van aan en zorgt ervoor dat ze eerder voor jou kiezen dan voor een van je concurrenten.

Speeddate aanvragen
Image

WAT LEVERT DAT NOU OP?

Bedrijven die zichzelf durven te laten zien vallen op. Je zet jezelf af tegen de grijze massa van de arbeidsmarkt en trekt daardoor sneller en meer kandidaten aan. Zo heb je opeens de kandidaten voor het uitkiezen. En door onze slimme formulieren zorgen we er ook nog voor dat je alleen de juiste kandidaten krijgt toegestuurd. Een win win zeg maar.

Image
Speeddate aanvragen

Voor wie is deze speeddate?

De speeddate is voor werkgevers die vooruit willen en het anders willen aanpakken.

PLAN JE

SPEEDDATE


Onze eerste date! Een vrijblijvende kennismaking uiteraard

Videocall van 45 minuten

Ontdek de mogelijkkheden voor jouw bedrijf

Creatieve recruitment marketingideëen

💡

🎯

👨💻